Veelzijdig softwarepakket


Voor projectmanagement

Fuse Project voor kwaliteit en efficiency in projectmanagement in de technische branche.


Fuse Project is een applicatie van Fuse Solutions, speciaal ontwikkeld voor kwaliteit en efficiency in projectmanagement in de technische branche.

Denk aan infra- en utilitaire bouwbedrijven, ingenieursbureaus, bodemonderzoekers, recyclingspecialisten, milieu-experts, architecten, vastgoedbeheerders en andere project- en adviesorganisaties. Behoort uw onderneming tot deze sector, dan kan Fuse alle denkbare processen binnen uw projecten ondersteunen.

Bekijk de whitepaper

Wilt u meer achtergrondinformatie bij uw aanschaf van projectsoftware, lees dan de whitepaper 'Waar moet ik op letten bij de aanschaf van project-software voor mijn ingenieurs en adviesbureau?'.

Rijke bron van kennis


Als u kiest voor Fuse, krijgt u toegang tot een rijke bron van kennis. De ontwikkelaars van Fuse kennen uw branche en slagen er zeker in Fuse Projects aan te doen sluiten bij de specifieke behoeften binnen uw projecten. Dit doen we met modules voor gegevensuitwisseling die Fuse naadloos integreren met specifieke vakmatige software als Geolantis, Move3, GIS, en Terra-index, maar ook met het complete MS Office-pakket en de meest gangbare financiële en boekhoudsoftware, zoals Afas en Exact. Dit betekent dus óók dat gegevens die uw medewerkers in het veld verzamelen, naadloos via Fuse te gebruiken zijn in bijvoorbeeld Excel, Word of Outlook. Als basis voor aantrekkelijke rapportages en presentaties. U snapt dat dit uw medewerkers heel veel werk uit handen kan nemen en bovendien de foutkans tot nul reduceert. Bovendien geeft Fuse u uitstekend inzicht in de prestaties van uw teams en medewerkers, voor nóg betere analyse van uw resultaten en aansturing van uw sales-inspanningen.


Bent u al benieuwd geworden welke voordelen Fuse úw projectorganisatie kunnen bieden?

Zij gingen u voor

Veelzijdige software


‘Met Fuse krijgt u toegang tot een rijke bron van kennis. Wij kennen uw branche’


_____