De slimste keuze voor uw ICT oplossingen

Fuse Solutions is uw partner als het gaat om slimme software oplossingen. Het doel van FUSE Solutions is:

  1. het maximaliseren van de productiviteit van uw organisatie;
  2. het beheersbaar maken van kosten;
  3. uw werkprocessen te automatiseren, geautomatiseerde dossiervorming (denk aan documentbeheer en correspondentie management);
  4. sturingsinformatie te genereren. Dit doen we door op een slimme manier gebruik te maken van onze software oplossingen.

FUSE Solutions richt zich met name op organisaties die op basis van projecten werken in de openbare ruimte zoals organisatie uit de ingenieurs- en adviesbranche, sloopbedrijven, architectenbureaus en vastgoedbeheerders. Neem contact met ons op voor een uitgebreide, vrijblijvende kennismaking met ons team en onze producten!

“Fuse is een prachtig pakket dat zich binnen BOOT al meer dan 10 jaar bewezen heeft. Onze organisatie met meer dan 130 medewerkers draait stabiel op Fuse. Projecten, relaties, planning, e-mail registratie en documenten staan allemaal in Fuse waardoor informatie snel inzichtelijk is en gegevens een vaste plek hebben. Bovendien zijn onze certificeringen verwerkt in Fuse waardoor medewerkers onbewust bekwaam werken conform de vereiste standaarden. Door de nodige koppelingen is er een goede gegevensuitwisseling met Afas en met diverse veldwerk apps. Met Fuse werken wij prettig en efficiënt aan een toekomstbestendige leefomgeving!”