Chroom-6
inventarisatie

Met Fuse Collect

Breng Chroom-6 en andere schadelijke
metalen efficiënt in beeld


Chroom-6 en andere schadelijke metalen zijn op veel plekken toegepast. Door gedegen onderzoek ontstaat inzicht. En als je gebruik maakt van de Fuse Collect app voor Chroom-6 voer je het onderzoek gestructureerd uit. En rapporteer je efficiënt en geautomatiseerd je bevindingen.

Fuse Chroom-6

Dé oplossing voor het automatiseren van
uw Chroom-6 onderzoek in het veld en op kantoor


Voorbereiding

Bereid het Chroom-6
onderzoek eenvoudig voor
in de Fuse applicatie.

Digitaal onderzoek

Bouwwerken en objecten onderzoeken
en volledig digitaal vastleggen.
De app loodst de inspecteur door
het onderzoek. Gegevens en foto’s
worden vastgelegd met de app.

Rapportage

De verzamelde gegevens en foto's vormen de basis. De software genereert de rapportage.
In Word en als pdf.

Nauwkeurig en efficiënt uitvoeren van Chroom-6 onderzoek


Chroom-6 en zware metalen slim onderzoeken

Een goed proces van inventarisatie is essentieel zodat chroom 6 en andere zware metalen volledig in beeld worden gebracht. De app biedt structuur om het onderzoek stap voor stap en volledig uit te voeren. Zo zijn de stappen HXRF scanning, analyse en monstername praktisch en efficiënt te registeren.

Hierdoor wordt alle relevante informatie vastgelegd. De inspecteur focust hierdoor maximaal op het onderkennen van de chroom 6 toepassingen.


En de inspecteur werkt nog efficiënter ook! De app stuurt de inspecteur door het proces. Hiermee borg je een goede structuur en voorkom je fouten. Nadat de gegevens van de analyses binnen zijn, genereert de software de rapportage. De software verhoogt dus de kwaliteit van het onderzoek op locatie. En de software zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte rapportage van de bevindingen. Wel zo slim!


.

Wilt u onderzoek naar Chroom-6 efficiënt en nauwkeurig uitvoeren?

Functionaliteiten van de Chroom-6 app:


  • Voorbereiden van het onderzoek op kantoor
  • Onderzoek in het veld uitvoeren met een Android app (werkt ook zonder internetverbinding, handig als je in een kelder staat)
  • Registraties van metingen in het veld en van laboratorium analyses
  • Geautomatiseerde verwerking van foto’s, metingen en analyse resultaten
  • Automatische digitale rapportage


Recensie

Ons hele proces in één systeem geborgd


“Bij BOOT maken we veelvuldig gebruik van de opname app voor de inspecties die wij dagelijks uitvoeren.
Zo gebruiken we de app ook voor onderzoek naar zware metalen (waaronder Chroom-6). De app is hier een uitermate geschikt middel voor om buiten de gegevens op te nemen en alle kenmerken onder de bron te koppelen. Zo ook het maken van duidelijke foto’s. Omdat de app perfect aansluit bij de kantoormodule van Fuse kan na het inlezen van de analyseresultaten snel een rapport gegenereerd worden. Wij ervaren het als een duidelijk en overzichtelijke app. Zijn er vragen of wensen over de app, dan staan de medewerkers van Fuse Solutions altijd klaar.”


Herman Meijer, BOOT

Veelgestelde vragen op een rij.

Op al uw vragen een passend antwoord.

+-Kan ik de app offline gebruiken?

Ja, de app werkt ook zonder internetverbinding. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld in een kelder of een gebied met een slechte verbinding werkt. Je gegevens worden opgeslagen en synchroniseren zodra je weer verbonden bent.


+-Ondersteunt de app meerdere gebouwen of adressen op één locatie?

Ja, de app kan goed overweg met gebouwcomplexen met meerdere adressen of meerdere gebouwen op één locatie. Je kunt de verschillende toepassingen en inventarisaties eenvoudig organiseren en beheren.


+-Is er een limiet aan het aantal inventarisaties dat ik met de app kan uitvoeren?

Nee, er is geen beperking op het aantal onderzoeken dat je met de app kunt uitvoeren. Je kunt zoveel onderzoeken uitvoeren als nodig is, en de app helpt je bij het organiseren en beheren van al je gegevens.


+-Kan ik ook andere zware metalen onderzoeken met de app?

Ja, ook andere zware metalen kun je eenvoudig onderzoeken en registreren met de app. Waarbij chroom 6 en de overige zware metalen in één document worden gerapporteerd.
+-Kan ik zelf bepalen hoe mijn rapportage eruit komt te zien?

Ja, bij Fuse bepaalt het onderzoeksbureau hoe de rapportage eruit komt te zien. Wij automatiseren jouw rapportage in Word.


+-Wat is het uitvoerformaat van de rapportages?

Rapportages worden gegenereerd in Word en als pdf bestand. De rapportage kan met de kantoormodule die bij de app hoort, gedeeld worden met de opdrachtgever en eventuele derden.


Zij gingen u voor