Bouwkundige opnames

Met Fuse Collect

Ontdek Fuse Collect Bouwkundig


Fuse Collect is dé oplossing voor het automatiseren van uw bouwkundige opnames in het veld en op kantoor.

Inspectie proces

Dé app voor het uitvoeren
van bouwkundige opnames


Voorbereiding

Opnames eenvoudig
voorbereiden op kantoor met
de Fuse kantoor-applicatie.

Digitale opnames

Opnames in het veld, digitaal
uitvoeren op een tablet. Een internet-
​​​​​​​verbinding is hierbij niet vereist.

Rapportages

Opnames op kantoor
verwerken en direct
rapportages genereren.

Efficiënte uitvoer van
bouwkundige opnames


Het uitvoeren van bouwkundige opnames is een tijdsintensief proces. De vooropname, heropname of eindopname dient nauwkeurig te worden uitgevoerd en van hoge kwaliteit te zijn. Hierdoor is het voor u als expert een uitdaging om het juiste niveau van volledigheid te combineren met het juiste niveau van snelheid om de opnames rendabel, nauwkeurig en betrouwbaar te maken. Met Fuse Collect kunt u de bouwtechnische staat van panden handig en digitaal vastleggen.

Met de Fuse Collect app voor bouwkundige
opnames wordt u in staat gesteld om de opname volledig digitaal, nauwkeurig
maar ook snel uit te voeren.


Alle gebreken worden in een tablet app geregistreerd en vastgelegd met foto’s. De opnames kunnen offline en door meerdere experts tegelijk worden uitgevoerd. Nadat de opname is afgerond kunt u in de kantoormodule van Fuse de opname nog bewerken en direct 1 of meerdere hoogwaardige rapportages genereren voor uw klant en of de bewoners.


Wilt u bouwkundige rapportages en opnames efficiënt, snel en nauwkeurig uitvoeren?

Functionaliteiten van de bouwkundige opname app:


  • Voorbereiden van opnameprojecten op kantoor
  • Automatisch inlezen van adresbestanden
  • Opnames kunnen door meer experts tegelijk worden uitgevoerd
  • Automatische digitale rapportages per adres of project
  • Opnames in het veld uitvoeren met een Android app*

*Werkt ook zonder internetverbinding.

Een app die werkt

Werk vanuit één platform voor al uw opnames

Voorbereiding

Opname

Rapportage

Onze service

Waarom u kiest voor Fuse Solutions

Duurzaam en persoonlijk


Wij zetten in op een langdurige en plezierige relatie waarin we houden van korte lijnen en direct contact. Door onze inhoudelijke kennis kunnen wij met u meedenken in de uitdagingen waar u voor staat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Slimme oplossingen


Wij verzorgen slimme softwareoplossingen. Het doel van Fuse Solutions is het maximaliseren van de productiviteit van uw organisatie, kosten beheersbaar maken en uw werkprocessen intelligent en efficiënt te automatiseren.

The way forward


Onze oplossingen zijn praktisch en flexibel. Wij bewegen mee met de wensen van onze klanten. Met Fuse Solutions werkt u samen met een partner die in een snel veranderende wereld oplossingen levert voor een groene, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving.

Opdrachtgevers over Fuse

Recensie

Wat een uitkomst en
vooral een tijdwinst


Nu de bouwkundige opname app zover is dat onze experts hem buiten op locatie gebruiken zien wij vele voordelen. Zo hebben de experts nog maar één apparaat nodig voor het maken van de foto’s en de teksten. Het verwerken van de rapporten kan al beginnen als de expert de voordeur van het opgenomen pand achter zich dichttrekt. Met één druk op de knop wordt het rapport supersnel opgemaakt en mailen wij deze direct naar de klant. De bouwkundige opname app van Fuse is helemaal aangepast naar onze wensen, ‘wat een uitkomst en vooral een tijdwinst’.


Danielle Bakker

RecensieTrots op deze mooie ontwikkeling!


Na aanschaf van het Fuse CRM-pakket heeft Fuse Solutions ons begeleid in het digitaliseren van rapportages. Hierin kwamen ook onze bouwkundige opname rapportage ter sprake. Fuse heeft met ons meegedacht om een totaal nieuwe app voor ons te ontwikkelen. Naar tevredenheid van onze experts, assistenten en projectleider zijn wij trots op deze mooie ontwikkeling!


Joke van Gerven

Veelgestelde vragen op een rij.

Op al uw vragen een passend antwoord.

+-Kan ik adresbestanden inlezen?

Ja, bij de voorbereiding van de opname kunt u eenvoudig een groot aantal adressen inlezen in het opnameproject vanuit een Excel bestand. Neem voor andere import mogelijkheden contact op met Fuse Solutions.


+-Wat is de kwaliteit van de foto's?
De foto’s worden in hoge HD+ kwaliteit gemaakt (specificaties van uw tablet zijn van belang). De foto’s worden door Fuse automatisch geformatteerd in een hoge kwaliteit vast formaat zodat ze geschikt zijn voor de automatische rapportages.
+-Kan ik verschillende opnames uitvoeren?
Ja, Met Fuse Bouwkundig kunt u alle soorten bouwkundige opnames uitvoeren. Veel gebruikte opnames soorten zijn vooropnames, tussenopname en eindopname.
+-Hoe gaat Fuse om met de privacy gegevens (AVG) van de bewoner of eigenaar?
Alle gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en op een veilige manier uitgewisseld met kantoor. Onze gegevensopslag en verbindingen voldoen aan alle eisen met betrekking tot de AVG. De bewoner of eigenaar kan vooraf aan de opname zijn goedkeuring direct vastleggen en ondertekenen op de tablet van de inspecteur.
+-Kunnen de weersomstandigheden vastgelegd worden in de app?
Ja, per opname kunnen de weersomstandigheden vastgelegd worden in de Fuse Bouwkundige opname app.
+-Kunnen we met meerdere inspecteurs aan hetzelfde project werken?
Ja, in Fuse Bouwkundig kunt u gemakkelijk met meerdere inspecteurs tegelijk in hetzelfde project werken. In de Fuse app ziet iedere inspecteur precies de status van elke opname op elk adres.
+-Kan ik het opname project achteraf op kantoor aanpassen of gebreken toevoegen?
Ja, nadat de opname is uitgewisseld met kantoor kunt u op kantoor ook nog nabewerkingen (waaronder het toevoegen van gebreken) uitvoeren.
+-Kan ik de rapportage direct aan de bewoner of eigenaar aanbieden?
De rapportage kan via de kantoormodule van Fuse Bouwkundig direct worden gegenereerd in PDF formaat. De rapportage kan daarna via email worden aangeboden aan de bewoner/ eigenaar. Fuse Solutions ontwikkeld nog een bewonersportaal waarin de bewoner of eigenaar in de toekomst zelfstandig het rapport kan downloaden.
+-Kan ik met Fuse Bouwkundig meerdere rapportages tegelijk genereren?
Ja, Met de Fuse kantoormodule kunt u per adres, per een aantal geselecteerde adressen of alle adressen in 1 keer een rapportage in PDF formaat genereren.

Start vandaag nog met
Fuse Bouwkundig!


Wij bruisen van ideeën om uw bouwkundige inventarisaties te vereenvoudigen. Met gloednieuwe inzichten en praktische indelingen genereren wij een enorme tijdsbesparing voor u, en uw omgeving!

Zij gingen u voor