Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wil jij ook werken bij een dynamische startup in de software? Werken bij Fuse Solutions betekend werken met leuke collega’s, veel vrijheid, uitdagend werk en ontwikkelingsmogelijkheden als de basis voor je persoonlijke groei! Jij zoekt altijd naar verbetermogelijkheden voor zowel Fuse Solutions als voor jezelf. Je bent kritisch naar het bedrijf, je collega’s en naar jezelf. Fouten geef je gewoon toe en neemt verantwoordelijkheid voor het leerproces.

Je bezit werk ethiek, een handen uit de mouwen mentaliteit en sociale vaardigheden. Al het andere kun je leren!

Kijk hieronder snel verder naar de vacatures bij Fuse Solutions…

Functioneer jij graag als een spin in het web? Steek je graag je handen uit de mouwen en krijg je energie van regelen en organiseren? Heb je een ICT-opleiding of zou je graag in de ICT willen werken? Ben je daarnaast je ook leergierig, zelfstandig en enthousiast , dan ben jij de spin in het web die wij zoeken om ons bedrijf verder te helpen groeien!

Wie wij zijn?

Een jong en dynamisch bedrijf die software en IT-diensten leveren aan organisaties die projectmatig werken. Voor hen hebben wij een product ontwikkelt wat volledig configureerbaar is naar de wensen van hun bedrijf.

Collegialiteit, openheid, structuur en een fijne informele cultuur vinden wij belangrijk. In deze werksfeer laten wij jou graag ontplooien en meegroeien in ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in de mooie Betuwe in de plaats Ochten.

Wat wordt jouw rol?

Jij gaat ervoor zorgen dat onze klanten op een accurate manier geholpen worden bij hun vragen, wensen en wijzigingsverzoeken.

Afhankelijk van de vraag beantwoord je deze zelf, verwijs je naar instructies op onze supportsite of zet je deze door naar de tweede- of derde lijns support.

Je schrijft zelf korte instructies om onze klanten op weg te helpen. Ook beheer je de planning en organiseer je (gebruikers)bijeenkomsten.

Bij Fuse Solutions is er ruimte voor jouw ideeën en waarderen we je aanpak en inspiratie die bijdraagt aan de tevredenheid van onze klanten.

Jouw bagage?

  • Je hebt een MBO-opleiding gedaan of hoger, of studeert dit jaar af
  • Je bent vaardig met Microsoft Office
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je houd graag overzicht en bent analytisch ingesteld
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed zowel in spreken als schrijven

Wat wij jou te bieden hebben:

  • Een informele organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Volop groeikansen
  • Een marktconform salaris
  • Laptop en telefoon van de zaak

Spreekt het je aan?

Stuur dan je sollicitatie naar: vacature@fusesolutions.nl

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Gert-Jan Meijering tel. 06-28803608

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem toch contact met ons op via vacature@fusesolutions.nl om te informeren of er mogelijkheden zijn voor:

.NET Developers Support consultants Functionele consultants Technische consultants Sales en Marketing